Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WOLFMOTHER

Rock
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

De Australische rockband Wolfmother rond frontman en gitarist Andrew Stockdale knalt in ons OLT! Het wordt een avond vol energetische en psychedelische hard- en stonerrock! De rockformatie debuteerde in 2005 met een gelijknamig album dat een ware ...

Plus d'infos sur WOLFMOTHER

De Australische rockband Wolfmother rond frontman en gitarist Andrew Stockdale knalt in ons OLT! Het wordt een avond vol energetische en psychedelische hard- en stonerrock!

De rockformatie debuteerde in 2005 met een gelijknamig album dat een ware schokgolf doorheen het muzieklandschap veroorzaakte. De iconische plaat waarvan inmiddels anderhalf miljoen exemplaren verkocht zijn, werd door Rolling Stone als één van de beste platen van dat jaar genoemd. Single “Woman” bleek zulke dijk van een schijf te zijn dat de Grammy voor “Best Hard Rock Performance” meer dan verdiend was. Het laatste Wolfmother-album ‘Victorious’ is inmiddels alweer drie jaar oud, maar Stockdale bracht in 2018 nog een tweede soloalbum ‘Slipstream’ uit, waarvan hij met Wolfmother ook nummers speelt. Old school rock ’n roll geïnspireerd door Led Zeppelin en Black Sabbath in het mooiste outdoor theater van het land? Let's rawk op 2 juli!

Inscriptions aux alertes de WOLFMOTHER

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE