Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MARCEL & RAMI KHALIFE
FT. AYMERIC WESTRICH

Musiques d'Orient & Maghreb
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

De Libanese oedspeler Marcel Khalifé is een inspiratiebron voor progressieve stemmen in de Arabische wereld en behoeft eigenlijk geen introductie. Zijn muzikale inlevingsvermogen, zijn subtiele spel en zijn poëtische verbeelding maken hem tot ...

Plus d'infos sur MARCEL & RAMI KHALIFE - FT. AYMERIC WESTRICH

De Libanese oedspeler Marcel Khalifé is een inspiratiebron voor progressieve stemmen in de Arabische wereld en behoeft eigenlijk geen introductie. Zijn muzikale inlevingsvermogen, zijn subtiele spel en zijn poëtische verbeelding maken hem tot een uitzonderlijk musicus. Khalife zette zich de voorbije decennia onafgebroken in om het Arabische lied te vernieuwen en door stereotypes heen te breken. Zijn muziek is avant-gardistisch, zijn stem is rauw en zijn présence op het podium is puur en meeslepend. Hij creëert een nieuwe wereld van geluiden en werkt hiervoor vaak samen met grote hedendaagse dichters.

Dat alles maakt van hem een gewaardeerde en vernieuwende artiest; een ambassadeur van zijn eigen cultuur en van de avant-garde van de Arabische muziek. Khalife heeft opgetreden in de meest prestigieuze zalen in Oost en West: van de Queen Elizabeth Hall in Londen en de Scala van Milaan tot Cairo Opera House en het UNESCO Paleis van Beiroet. Hij trad al op voor volle zalen in De Bijloke en Bozar en nu is hij eveneens klaar om OLT Rivierenhof voor zich te winnen.

Marcel Khalife wordt vergezeld door de virtuoze pianist Rami Khalife en de getalenteerde percussionist Aymeric Westrich

Inscriptions aux alertes de MARCEL & RAMI KHALIFE - FT. AYMERIC WESTRICH

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE