Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

KMLPA EN GUIDO BELCANTO
IN CONCERT

Pop-rock/Folk
Le à 15h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De Koninklijke Muziekkapel van de Lokale Politie Antwerpen & Guido Belcanto komen samen in de Roma voor een uniek en eenmalig concert. Beiden zijn op hun terrein iconen. De KMLPA als het grootste politieorkest van het land, Guido Belcanto als de ...

Plus d'infos sur KMLPA EN GUIDO BELCANTO - IN CONCERT

De Koninklijke Muziekkapel van de Lokale Politie Antwerpen & Guido Belcanto komen samen in de Roma voor een uniek en eenmalig concert. Beiden zijn op hun terrein iconen. De KMLPA als het grootste politieorkest van het land, Guido Belcanto als de Messias van het Nederlandstalige lied.

Als muzikale ambassadeurs van politie Antwerpen spelen de muzikanten o.l.v. Pieter Nieva in binnen- en buitenland. De Roma mocht hen al ettelijke malen verwelkomen. Telkens brachten ze een speciale gast uit het Nederlandstalige repertoire mee. Guido Belcanto nam deze maal de handschoen graag op. Speciaal voor dit concert zijn een aantal van zijn grootste hits bewerkt en wordt Guido begeleid door dit 60-koppig politieorkest.

Inscriptions aux alertes de KMLPA EN GUIDO BELCANTO - IN CONCERT

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE