Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BLØF

Pop-rock/Folk
Le à 18h30  -  LOTTO ARENA ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

De veroveringstocht van BLØF in Vlaanderen gaat volgend jaar verder! Na een gesmaakte passage op TW Classic en uitverkochte shows in eigen land en bij ons, komt de populaire Zeeuwse band op zaterdag 7 december 2019 opnieuw naar de Lotto Arena in ...

Plus d'infos sur BLØF

De veroveringstocht van BLØF in Vlaanderen gaat volgend jaar verder! Na een gesmaakte passage op TW Classic en uitverkochte shows in eigen land en bij ons, komt de populaire Zeeuwse band op zaterdag 7 december 2019 opnieuw naar de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start zaterdag 15 december om 10:00 uur via livenation.be en proximusgoformusic.be.

BLØF heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug. Waanzinnige live shows, een nieuw album ‘Aan’ én die ene mega-hit “Zoutelande” samen met Geike Arnaert. De single stond wekenlang op #1 in alle hitlijsten en is de grootste Nederlandstalige hit ooit in Nederland en Vlaanderen samen. De band ontving afgelopen week een dubbel-platina plaat voor de hitsingle die op 7 februari meedingt naar de MIA-award “Hit Van Het Jaar”.

BLØF is één van Nederland's meest succesvolle bands. Ze braken door met de single “Liefs uit Londen” en scoorden sindsdien talloze hits als “Aanzoek Zonder Ringen”, “Alles Is Liefde”, “Holiday In Spain” en recent “Zoutelande”. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Inscriptions aux alertes de BLØF

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE