Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

PINK MARTINI

Jazz
Le à 20h00  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Het eclectische muziekgezelschap Pink Martini is opgericht door pianist Thomas Lauderdale (Portland, Oregon) in 1994. Ondertussen is het ‘kleine orkest’ uitgegroeid tot een band van 13 muzikanten die de meest uiteenlopende talen en ...

Plus d'infos sur PINK MARTINI

Het eclectische muziekgezelschap Pink Martini is opgericht door pianist Thomas Lauderdale (Portland, Oregon) in 1994. Ondertussen is het ‘kleine orkest’ uitgegroeid tot een band van 13 muzikanten die de meest uiteenlopende talen en muziekstijlen beheersen. Tijdens een concert van hen waan je je achtereenvolgens in een samba parade in Rio, een Cubaans café, een Frans theater uit de jaren dertig, een Italiaans herenhuis of in Japan. Er wordt gezongen in maar liefst vijftien talen, met een doorleefde muzikale begeleiding die schippert tussen klassiek, jazz, swing en pop.

Met de single Sympathique – Je Ne Veux Pas Travailler braken ze een achttal jaar geleden door in Frankrijk. De Fransen weten zelfs het Amerikaanse accent te appreciëren waarin Pink Martini zijn Franstalige nummers zingt. In Canada, Turkije, Griekenland en Frankrijk ontvangt het collectief de ene gouden plaat na de andere en werkten ze op hun albums samen met Rufus Wainwright en Gus Van Sant. Hun muziek wordt ook vaak gebruikt in tv-series als The Sopranos of Westwing. Stilaan valt ook het Europese vasteland voor de vrolijke nummers van dit bonte gezelschap. Vorig jaar speelden ze nog in een uitverkochte Ancienne Belgique, dit jaar zorgen ze ongetwijfeld voor de verrassing van de zomer!

Inscriptions aux alertes de PINK MARTINI

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE