Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DE GROTE SCHIJN 2019

Divers
Du au  -  Rivierenhof  -  ANTWERPEN

INFORMATION

Een magische avondwandeling. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een ...

Plus d'infos sur DE GROTE SCHIJN 2019

Een magische avondwandeling. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcour is een grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

De Grote Schijn belicht deze herfst het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker. Neem je tijd, laat je verwonderen.

EXTRA INFO:

  • Dreumesticket (kinderen tem 3 jaar) = GRATIS > af te halen aan kassa!
  • Houders van een kortingsticket (kinderen tem 12 jaar, 65+’ers en personen met een handicap ) vragen we om een geldig bewijs (identiteitskaart, blauwe parkeerkaart, Blue European Disability Card) te tonen aan de inkom.
  • Om lange wachtrijen te voorkomen, vragen we om je gereserveerde vertekuur te respecteren. Eens binnen, mag je gerust je tijd nemen om het parcours af te leggen. We sluiten de deuren pas om 23u00. Van 17u00 tot 00u00 kan je naast het parcours terecht voor een hapje en een drankje.De Grote Schijn is een openluchtevenement in het park. Wandelschoenen en warme kledij zijn daarom een aanrader.
  • Honden zijn niet toegelaten op het parcours. Viervoeters zullen wellicht niet blij worden van onbekende geluiden en fonkelende lichtjes. Op andere dagen zijn honden uiteraard wel welkom in het park.
  • Bij regenweer gaat De Grote Schijn gewoon door. Warm ingeduffeld en met regenlaarsjes aan wandelen in het park is nog steeds gezellig, toch?

Inscriptions aux alertes de DE GROTE SCHIJN 2019

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE