Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ER WAS EENS...
HET SPROOKJESCONCERT

Comédie musicaleSpectacle pour enfants
Le dimanche 23/09/2018  -  STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

‘Er was eens…’ is een gloednieuw concept voor Vlaanderen, gegroeid uit de samenwerking van Deep Bridge met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment. ‘Er was eens…’ is de kick-off voor een jaarlijks terugkerende reeks ...

Plus d'informations sur ER WAS EENS... - HET SPROOKJESCONCERT

‘Er was eens…’ is een gloednieuw concept voor Vlaanderen, gegroeid uit de samenwerking van Deep Bridge met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment. ‘Er was eens…’ is de kick-off voor een jaarlijks terugkerende reeks aan sprookjesconcerten waarbij de rode draad telkens een actueel thema bij jongeren is.

Sprookjes bestaan
Sneeuwwitje, Doornroosje, Assepoester en Rapunzel krijgen van hun tante, de heks, smartphones en tablets voor hun verjaardag, in de hoop dat deze vergiftigde geschenken hen zo zullen betoveren dat haar eigen dochter de lievelingsprinses wordt. Voor de sprookjesprinsessen het goed en wel beseffen zijn ze niet meer weg te slaan van hun mobieltjes.
De koning en koningin zijn de wanhoop nabij wanneer ze ontdekken dat hun dochters enkel nog oog hebben voor hun gsm’s en daardoor de prinsen die naar hun hand dingen zelfs niet opmerken. Kunnen de prinsen de dames overtuigen dat er meer is dan wifi alleen?

Catchy muziek gebracht door sprookjesachtige cast
‘Er was eens …’ wordt een écht sprookjesconcert, met een actueel sprookje en een hoop catchy, hedendaagse muziek. Voor dit epische sprookjesfeestje worden vier bloedmooie prinsessen opgetrommeld en wordt de sprookjeswereld eens volledig op zijn kop gezet. Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden spelen een puberende Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester.

Beleef het sprookjesconcert
Het is niet alleen fantastisch om ‘Er was eens …’ te zien, maar ook nog eens bijzonder leuk om te beleven. Deep Bridge haalt alles uit de kast om van deze fantastische show een echte sprookjeservaring te maken. Je bent een uur voor de show al plechtig uitgenodigd op het Sprookjesplein. Daar word je ontvangen door lakeien, begroet door heel wat figuren uit de sprookjeswereld en vermaakt met allerlei activiteiten. Tijdens de show krijg je niet alleen een hoop vrolijke liedjes voorgeschoteld, maar ook raadsels en opdrachten waarbij de kids een belangrijke rol spelen. Na de show kan je als kers op de taart de prinsessen ontmoeten op een coole “meet & greet”. Selfies nemen is toegestaan!

Online als thema
“Een actueel thema wordt de driver van onze sprookjesconcerten”, zeggen ze bij Deep Bridge. “Wij willen ervoor zorgen dat dergelijke thema’s bij jonge kinderen bespreekbaar worden. De voorstelling blijft speels en heeft op geen enkel moment de intentie om belerend te zijn. ‘Er was eens…’ is een luchtige voorstelling met veel toeters en bellen voor jong en oud. De extra thematische laag die we hieraan toevoegen kan ouders en kinderen wel spontaan aan het denken zetten.”

Inscriptions aux alertes de ER WAS EENS... - HET SPROOKJESCONCERT

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE