Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DANI DE MORON

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Met Dani de Morón (1981) verwelkomen we in De Roma opnieuw een grote naam uit de flamencowereld. Geboren in Sevilla en getogen in Morón de la Frontera, dé Zuid-Spaanse gitaarstad bij uitstek, heeft deze uitzonderlijke gitarist het ...

Plus d'informations sur DANI DE MORON

Met Dani de Morón (1981) verwelkomen we in De Roma opnieuw een grote naam uit de flamencowereld. Geboren in Sevilla en getogen in Morón de la Frontera, dé Zuid-Spaanse gitaarstad bij uitstek, heeft deze uitzonderlijke gitarist het traditionele spel als vanzelfsprekend in zijn vingers. Als geen ander beheerst de Morón de alzapúa, het beroeren van de gitaar met de duim op de lage snaren. Tegelijkertijd weet Dani nieuwe harmonieën en stemmingen aan zijn snaren te ontlokken. 

De grote podia leerde de Morón kennen als tweede gitarist van flamencogrootmeester Paco de Lucia, maar nu schittert hij zelf als solist. Zijn prachtige flamencomuziek wordt op het podium versterkt met drie sterzangers én Patricia Guerrero, dé danseres van dit moment. Zo zet hij de flamencotraditie swingend voort in de 21e eeuw en laat hij overtuigend horen waarom hij als één van de beste gitaristen van zijn generatie wordt beschouwd.

DANI DE MORÓN (gitaar); JESÚS MÉNDEZ (zang); ANTONIO REYES (zang); DUQUENDE (zang); ANTONIO & MANUEL MONTES SAAVEDRA ('Los Mellis' palmas); PATRICIA GUERRERO (dans)

Dit concert vindt plaats in het kader van VII Flamenco Biennale NL, van 18 jan tot 10 feb 2019. Meer info: www.flamencobiennale.nl

Inscriptions aux alertes de DANI DE MORON

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE