Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

STEVE WINWOOD

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Steve Winwood is een muzikaal icoon. Als snotneus van vijftien startte hij in de Spencer Davis Group( Gimme Some Lovin ) om vervolgens deel uit te maken van Traffic( Dear Mr. Fantasy ). Tussendoor vormde hij - samen met Eric Clapton en Ginger Baker- de ...

Plus d'informations sur STEVE WINWOOD

Steve Winwood is een muzikaal icoon. Als snotneus van vijftien startte hij in de Spencer Davis Group(Gimme Some Lovin) om vervolgens deel uit te maken van Traffic(Dear Mr. Fantasy). Tussendoor vormde hij - samen met Eric Clapton en Ginger Baker- de supergroep Blind Faith(Can’t Find My Way Home en Well All Right).
Daarnaast is hij een veelgevraagd sessiemuzikant en speelde hij orgel en gitaar op de meest diverse platen; van Jimi Hendrix, B.B. King, Joe Cocker, Lou Reed, Tina Turner, Marianne Faithfull tot en met Soulsister en Christina Aguilera.

Het Britse icoon is vooral bekend om zijn prachtige hese stemgeluid en fantastisch spel op het Hammond-orgel. Een succesvolle solocarière volgt met Arc of a Diver als absolute mijlpaal in 1980. Daarna volgde nog meer hits als Back In The High LifeWhen You See A ChanceHigher Loveen Valerie. In 2008 verraste hij iedereen met het wonderschone album Nine Lives en vorig jaar bracht hij nog Winwood Greatest Hits Live uit, dat zeer goed onthaald werd.

Dankzij zijn uitzonderlijk palmares rekent het Amerikaanse blad Rolling Stone hem dan ook steevast tot de beste zangers aller tijden. Het belooft een memorabele avond te worden op 4 juli in het OLT!

Inscriptions aux alertes de STEVE WINWOOD

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE