Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DAVID CROSBY

Pop-rock/Folk
Le à 20h39  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

De carrière van David Crosby is ongeëvenaard: al zes decennia lang is de Californische muzikant actief. Eerst als een van de oprichters van The Byrds in het midden van de jaren '60, vervolgens als lid van Crosby, Stills & Nash én ...

Plus d'informations sur DAVID CROSBY

De carrière van David Crosby is ongeëvenaard: al zes decennia lang is de Californische muzikant actief. Eerst als een van de oprichters van The Byrds in het midden van de jaren '60, vervolgens als lid van Crosby, Stills & Nash én Crosby, Stills, Nash & Young. Maar de laatste decennia doet hij het als soloartiest.

Halverwege de jaren ‘70 had de man al een bijzonder palmares opgebouwd, met een indrukwekkende reeks platen, waarop minstens een handvol klassiekers staan. De folkrockpionier werd in 2009 dan ook terecht opgenomen in de prestigieuze Songwriters Hall of Fame, maar wil van geen ophouden weten. De laatste jaren bracht de 76-jarige Crosby heel wat nieuwe muziek uit, zoals het prachtige Croz (2014), het minimalistische Lighthouse (2016) en vorig jaar verscheen met Sky Trails een meer jazzy album van zijn hand. 
Maar bovenal blijft muziekicoon David Crosby een gerespecteerd muzikant en lichtend voorbeeld voor een nieuwe generatie folk-, rock en jazzmuzikanten zoals Iron & Wine, Fleet Foxes, The National, Bon Iver en Sufjan Stevens.

Inscriptions aux alertes de DAVID CROSBY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE