Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ROB DE NIJS
Verjaardagsconcert

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  KONINGIN ELISABETHZAAL  -  ANTWERPEN

INFORMATION

Voor zijn 75ste verjaardag gaf Rob de Nijs nog een laatste grote arenaconcert in Antwerpen, maar aan definitief afscheid nemen denkt hij absoluut niet! Dit icoon van de Nederlandstalige popmuziek voelt zich weer 25 wanneer hij op het podium staat met zijn ...

Plus d'informations sur ROB DE NIJS - Verjaardagsconcert

Voor zijn 75ste verjaardag gaf Rob de Nijs nog een laatste grote arenaconcert in Antwerpen, maar aan definitief afscheid nemen denkt hij absoluut niet! Dit icoon van de Nederlandstalige popmuziek voelt zich weer 25 wanneer hij op het podium staat met zijn orkest en dus verwent hij zijn fans ook in 2018 graag met een uitmunted live concert.

Het echte luisteren naar muziek kan nog steeds het best in een schitterend theater, dus welke locatie is beter geschikt dan de Koningin Elisabethzaal? Op 22 december 2018 staat Rob de Nijs er voor het eerst sinds lang weer op de planken.

Met uiteraard de grote hits uit zijn immense repertoire, maar ook met recenter werk. Maar vooral met veel goesting, vakmanschap en onnavolgbare stijl en klasse.

Rob de Nijs in de Elisabethzaal, vier dagen voor zijn 76ste verjaardag, dat wordt een avond om nooit te vergeten. Mis het niet!

Inscriptions aux alertes de ROB DE NIJS - Verjaardagsconcert

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE