Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

RAPHAEL SAADIQ

R'n'B/Soul/Funk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

COOL PRESENTS RAPHAEL SAADIQ Raphael Saadiq , geboren als Charlie Ray Wiggins, is een artiest die alles kan. Zingen , musiceren , componeren en produceren . Dat doet hij dan ook al sinds hij zes was. Zijn doorbraak beleeft Saadiq met de groep 'Tony! Toni! ...

Plus d'informations sur RAPHAEL SAADIQ

COOL PRESENTS RAPHAEL SAADIQ 

Raphael Saadiq, geboren als Charlie Ray Wiggins, is een artiest die alles kan. Zingenmusicerencomponeren en produceren. Dat doet hij dan ook al sinds hij zes was.

Zijn doorbraak beleeft Saadiq met de groep 'Tony! Toni! Toné!'. In deze rhythm & blues formatie was Saadiq de leadzanger en bassist. In de jaren 90 ontwikkelt hij zich tot een veelgevraagd producer voor sterren zoals soulzanger D'Angelo, The Roots en Erykah Badu.

Als solist timmert hij alweer een poosje aan de weg. 'Stone Rollin' is zijn vierde album en werd gereleased in 2011. Geïnspireerd op de sound van zijn rauwe live performances, werkte Saadiq samen met record engineer Charles Brungardt om een vuiler en agressiever geluid te creëren. Saadiq is niet alleen op cd een smaakmaker. Live is hij een entertainer van groot formaat.

Inscriptions aux alertes de RAPHAEL SAADIQ

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE