Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD

Rock
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

John Garcia wordt beschouwd als één van de belangrijkste aanstekers van het desert- en stonerrock genre. Garcia werd bekend als de frontman van Kyuss , de Amerikaanse rockband die eigenhandig verantwoordelijk is voor de blauwdruk van de ...

Plus d'infos sur JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD

John Garcia wordt beschouwd als één van de belangrijkste aanstekers van het desert- en stonerrock genre. Garcia werd bekend als de frontman van Kyuss, de Amerikaanse rockband die eigenhandig verantwoordelijk is voor de blauwdruk van de desert-stonerrock die duizenden bands inspireerde om hypnotiserende, bij vlagen psychedelische rock te maken. 

Kortom: met John Garcia & The Band Of Gold krijgen we een levende legende over de vloer. Met een nieuwe plaat, jawel. Een oude woestijnvis verliest zijn stonerstreken niet. Niet te missen!

Support-act wordt verzorgd door Dead Quiet.

Inscriptions aux alertes de JOHN GARCIA & THE BAND OF GOLD

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE