Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

TRICKY

Rock
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Met zijn debuut ‘ Maxinquaye ’ uit 1995 wierp Tricky zich destijds, naast Massive Attack en Portishead, op als één van de voornaamste exponenten van de Bristol-sound . De legendarische Engelse producer en muzikant zakt op 19 december af naar Het Depot. Zijn show zal ...

Plus d'informations sur TRICKY

Met zijn debuut ‘Maxinquaye’ uit 1995 wierp Tricky zich destijds, naast Massive Attack en Portishead, op als één van de voornaamste exponenten van de Bristol-sound. De legendarische Engelse producer en muzikant zakt op 19 december af naar Het Depot. Zijn show zal volledig in het teken staan van zijn nieuwe album 'Ununinformed'. Niet-te-missen.

"De in Bristol geboren rapper heeft een vlucht vooruit genomen. Hij woont niet langer in zijn thuisland, maar onder het regime van Mutter Mutti. Daar schijnt hij eindelijk terug bij zijn positieven gekomen te zijn. Tot op zekere hoogte hoor je dat op zijn nieuwste album 'Ununiform', waarmee hij aantoont nog steeds een eigenzinnig talent te zijn dat halsstarrig enige categorisatie weigert." - DaMusic

Inscriptions aux alertes de TRICKY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE