Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

FREDDIE MCGREGOR & LUCIANO

Reggae
Le à 19h30  -  DE VAARTKAPOEN (VK)  -  SINT-JANS-MOLENBEEK

INFORMATION

FREDDIE MCGREGOR Na een vijftigjarige carrière en meer dan dertig albums op zijn naam groeide Freddy McGreggor uit tot een van de steunpilaren van de reggae scene. Zijn solo debuut Bobby Babylon begin jaren '80 was meteen een succes en een jaar later zette zijn hitsingle Big Ship de poorten ...

Plus d'informations sur FREDDIE MCGREGOR & LUCIANO

FREDDIE MCGREGOR 

Na een vijftigjarige carrière en meer dan dertig albums op zijn naam groeide Freddy McGreggor uit tot een van de steunpilaren van de reggae scene. Zijn solo debuut Bobby Babylon begin jaren '80 was meteen een succes en een jaar later zette zijn hitsingle Big Ship de poorten open naar internationaal succes. Sindsdien releaste de Jamaicaanse artiest, bekend is om zijn soulvolle stijl, het ene succesalbum na het andere en in 2002 haalde hij zelfs een Grammy nominatie binnen voor zijn LP Anything Goes. Sinds vorig jaar ligt zijn nieuw werk True To My Roots in de rekken. 

LUCIANO

Met zijn LP Where There Is Life in 1995 kroonde Luciano zichzelf tot een van de belangrijkste reggae zangers in decennia en de grootste hoop voor roots reggae in een tijdperk gedomineerd door dancehall. De Jamaicaanse artiest, geprezen voor zijn spirituele en humane boodschap, combineert zijn liefde voor god met een soulvolle mix van rock en r 'n b getinte reggae. Tijdens zijn jarenlange carrière werkte hij onder andere al samen met legendarische artiesten als Baaba Maal, Sizzla en Buju Banton. Zijn laatste album Zion Awake haalde een Grammy nominatie binnen voor Best Reggae Album 2016.

Inscriptions aux alertes de FREDDIE MCGREGOR & LUCIANO

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE