Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ALBOROSIE

Reggae
Le dimanche 23/04/2017  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > Alborosie werd in 1977 op Sicilië geboren en groeide uit tot de Etna van de Reggae : heet als lava en met muzikale uitbarstingen die geen gelijke kennen. Deze Siciliaanse wervelwind keerde het reggae-genre koppig binnenstebuiten en stormde in ...

Plus d'informations sur ALBOROSIE

< Seulement disponible en Néerlandais >

Alborosie werd in 1977 op Sicilië geboren en groeide uit tot de Etna van de Reggae: heet als lava en met muzikale uitbarstingen die geen gelijke kennen. Deze Siciliaanse wervelwind keerde het reggae-genre koppig binnenstebuiten en stormde in één ruk door naar absolute wereldfaam.

Alberto D'Ascola verhuisde naar Jamaica, nestelde zich in de cultuur en ontwikkelde zich tot een onmisbare artiest in de Jamaicaanse rootsreggaescene. De blanke Siciliaan is overtuigd Rasta, uit in zijn teksten kritiek op de Italiaanse politiek en combineert dat met het bezingen van Ganja. Hits zoals 'Kingston Town', 'Herbalist' en 'Rasta Anthem' tonen aan dat hij in de wieg is gelegd om de eigenzinnige muziek die Reggae is, te belichamen.

Samenwerkingen met acts als Manu Chao, Protoje, Les Nubians, Beenie Man, Gentleman, Ky-Mani Marley en een hele reeks andere Jamaicaanse sterren leverden hem een vaste stek op op alle grote podia in Europa en ver daarbuiten. Hoog tijd om het podium van Het Depot in Leuven te betreden, denken wij zo.

Inscriptions aux alertes de ALBOROSIE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE