Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WYCLEF JEAN

Rap/Hip-hop/Slam
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De Amerikaans-Haïtiaanse zanger, rapper en producer Wyclef Jean brak midden jaren ’90 door als lid van de legendarische Fugees aan de zijde van Lauryn Hill. Na het megasucces van hun album The Score (1996) hield de groep er in 1997 mee op, waarna Wyclef Jean aan een gevierde ...

Plus d'informations sur WYCLEF JEAN

De Amerikaans-Haïtiaanse zanger, rapper en producer Wyclef Jean brak midden jaren ’90 door als lid van de legendarische Fugees aan de zijde van Lauryn Hill. Na het megasucces van hun album The Score (1996) hield de groep er in 1997 mee op, waarna Wyclef Jean aan een gevierde solocarrière begon. Hij werkte samen met artiesten als Santana, Bono, Akon en scoorde wereldhits met “911” (met Mary J Blige, 2000) en Shakira’s “Hips Don’t Lie” (2006). Naast muzikant is Wyclef Jean ook een politiek beest: na de aardbevingen in Haïti sprong hij in de bres om zijn moederland een emotioneel en financieel hart onder de riem te steken. In 2015 was hij een van dé publiekstrekkers op Couleur Café. CuttingEdge.be bekroonde zijn concert daar met een vijfsterrenrecensie: “Een met soul doorspekte stem, speedraphommages aan Busta Rhymes, percussiegejam, gitaarversies van nummers van onder andere Mobb Deep en Wu-tang Clan... dit is niet zomaar entertainment, dit is crowdpleasing zoals we dat geen enkele andere keer tijdens Couleur Café 2015 gezien hebben!”

Inscriptions aux alertes de WYCLEF JEAN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE