Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

VICENTE AMIGO

Musique classiquePop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Vicente Amigo, één van de onbetwiste meesters van de flamencogitaar, gaat met zijn nieuwe album Memoria de los Sentidos terug naar zijn klassieke flamencowortels. Geïnspireerd door de muziek van de wereldberoemde en helaas te vroeg betreurde Paco de Lucía, leerde Vicente op ...

Plus d'informations sur VICENTE AMIGO

Vicente Amigo, één van de onbetwiste meesters van de flamencogitaar, gaat met zijn nieuwe album Memoria de los Sentidos terug naar zijn klassieke flamencowortels. Geïnspireerd door de muziek van de wereldberoemde en helaas te vroeg betreurde Paco de Lucía, leerde Vicente op jonge leeftijd zijn gitaarspel bij Juan Muñoz (El Tomate, vader van Tomatito) en Manolo Sanlucar. Hij had geen idee dat hij zou uitgroeien tot één van de grootste flamencohelden sinds zijn grote voorbeeld Paco de Lucía. Daarna werkte hij onder meer samen met de flamencozanger Camaron de la Isla. Hij startte een verdienstelijke solocarrière en deelde ook het podium met Sting, Khaled, John McLaughlin en andere muzikale grootheden. Vicente treedt op over de hele wereld met zijn melodische, warme klanken die hij met onwaarschijnlijk gemak uit zijn gitaar tovert.

Voor zijn nieuw album verzamelde hij de meest toonaangevende actieve flamencoartiesten rondom zich, zoals Potito, El Pele, Miguel Poveda, Pedro El Granaino, Niña Pastori en zelfs Farruquito. In De Roma staat hij op het podium in zijn puurste vorm: de snarenvirtuoos omringd door cajón, zang en gitaar. Een echt hedendaagse meesterwerk!

He reaches for depth of expression within ultimate precision, and sometimes at frightening speed’ (New York Times)

VICENTE AMIGO (GITAAR); AÑIL FERNÁNDEZ (GITAAR); PAQUITO GONZÁLEZ (PERCUSSIE); EWEN VERNAL (BAS); RAFAEL DE UTRERA (ZANG); EL CHORO (DANS)

Inscriptions aux alertes de VICENTE AMIGO

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE