Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

RADIO MODERN MET THE BABOONS

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De plezantste avond van de kalendermaand is aangebroken: tijd om uw savatten in te ruilen voor opgeblonken schoeisel en uw kuif van wat extra ossenvet te voorzien — ge zult het vandoen hebben. The Baboons zijn heer en meester over deze avond onder het schoonste plafond van ‘t stad. Dat ...

Plus d'informations sur RADIO MODERN MET THE BABOONS

De plezantste avond van de kalendermaand is aangebroken: tijd om uw savatten in te ruilen voor opgeblonken schoeisel en uw kuif van wat extra ossenvet te voorzien — ge zult het vandoen hebben. The Baboons zijn heer en meester over deze avond onder het schoonste plafond van ‘t stad. Dat ze apenstreken komen uithalen, dat zult ge wel geraden hebben. En of dat met rock-’n-roll is? Vaneigens! Net zoals Russell Bruner trouwens, een dansfenomeen waarvoor we werkelijk woorden te kort komen. Gelukkig volstaan gebaren tijdens zijn gezwinde dansinitiatie. Ook nog steeds dansend op zijn eigen krakende plaatjes is At’s Crazy Record Hop, onze favoriete dj slash opa van een andere oma. Dames, niet minder dan zeven Modernettes staan voor u paraat met hun Beauty Boudoir. Kapsels uit de boekskes van toen gegarandeerd. Laat dat maar ineens vastleggen op de gevoelige plaat in de Photo Corner. De plaatsen voor het Beauty Boudoir zijn beperkt. Rep u dus bij aankomst al naar het Boudoir en vraag met uw zachtste glimlach een armbandje dat ge later op de avond kunt inruilen voor een fifties look. De Modernettes toveren per avond zo’n 60 deernen om in echte pin-ups.

Inscriptions aux alertes de RADIO MODERN MET THE BABOONS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE