Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

PROTOJE

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Protoje mag je gerust aanspreken als de meest toonaangevende en belangrijkste reggae-artiest van zijn generatie. Hij was afgelopen zomers al te zien op Reggae Geel, Dour én Couleur Café, en speelde onlangs nog in een volle Concertzaal in Vooruit. Elke keer sterker en overtuigender: hij ...

Plus d'informations sur PROTOJE

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

Protoje mag je gerust aanspreken als de meest toonaangevende en belangrijkste reggae-artiest van zijn generatie. Hij was afgelopen zomers al te zien op Reggae Geel, Dour én Couleur Café, en speelde onlangs nog in een volle Concertzaal in Vooruit. Elke keer sterker en overtuigender: hij brengt traditionele roots reggae in een nieuw jasje en zet het genre zo volledig naar zijn hand. Bovendien niet gespeend van enig engagement, zo blijkt o.m. in zijn recentste single Blood Money waar hij de corruptie in zijn land Jamaica aanklaagt.

Sinds 2010 maakte hij twee albums en een resem hits, met o.a. Ky-Mani Marley (Rasta Love) en Chronixx (Who Knows). In juni 2016 kwam zijn meest recente album Royalty Free uit met hits zoals Can't Feel No Way. Als hoofdrolspeler van de new roots beweging blijft hij de grenzen van het genre verkennen, maar dan wel met beide voeten in de 21e eeuw. Dub, ska en dancehall worden moeiteloos geïntegreerd, wat live resulteert in geweldige, sfeervolle concerten voor een zeer divers publiek. Je moet het maar doen: als reggae artiest gedraaid worden op Studio Brussel én spelen op Glastonbury!

De erfenis van Black Uhuru, Ini Kamoze en Peter Tosh (om maar enkelen te vermelden) is in goede handen.

SUPPORT: COLLIEMAN 

Collieman, een van de sterkste reggaezangers in België en omstreken, is terug. Met zijn eerste soloplaat, Asham meets Collieman: The Same Blood (2011) gooide hij hoge ogen in de scène. Na een succesvolle release in Petrol bevestigde Collieman zijn uitstekende live-reputatie met gesmaakte passages op o.a. Couleur Café, Reggae Geel en Polé Polé (als afsluiter). 
De daaropvolgende jaren werkte hij in de luwte verder aan zijn eigen geluid, terwijl je hem nog geregeld op het podium kon zien bij hiphopformatie Uberdope, Pura Vida en dubwizard Unlisted Fanatic. Intussen bracht hij verschillende 7” singles uit bij verschillende producers. 
Nu staat de belofte klaar om te bevestigen, met een pak nieuwe songs en een eigen band, gevormd uit het kruim van de Belgische reggaescène. The Collie is back in business. Beljam reggae pon top!

Inscriptions aux alertes de PROTOJE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE