Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

OMD

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Weinig bands hebben zo’n ellenlange lijst aan legendarische hits bij elkaar gepend als de Britten van Orchestral Manoeuvres in the Dark. OMD ontstond in 1978 en had met eerste single Electricity (op het legendarische Factory-label, zie ook Joy Division, New Order en Happy Mondays) meteen een ...

Plus d'informations sur OMD

Weinig bands hebben zo’n ellenlange lijst aan legendarische hits bij elkaar gepend als de Britten van Orchestral Manoeuvres in the Dark. OMD ontstond in 1978 en had met eerste single Electricity (op het legendarische Factory-label, zie ook Joy Division, New Order en Happy Mondays) meteen een tijdloze culthit te pakken. Na debuutplaat OMD (1980) volgde snel het tweede album Organisation met doorbraakhit Enola Gay. Enola Gay brak in heel Europa door tot de top van de hitparades, maar OMD bevestigde pas echt hun legendarische status toen in 1981 Architecture & Morality uitkwam. De eerste twee singles van A&M kenden maar matig succes, maar toen in februari ’82 derde single Maid Of Orleans uitkwam katapulteerde die single OMD wereldwijd naar het hoogste schavot. Sinds 2006 toert OMD terug in de originele bezetting. Hun concerten zijn een combinatie van hun tijdloze hits én nieuw materiaal dat niet voor de grootste klassiekers moet onderdoen.

"The Punishment of Luxury" is de 13de studioplaat van OMD en belooft een egwaagde verzameling van stijlvolle synthpop en meesterlijk songwriterschap te worden. De plaat werd volledig ingespeeld, opgenomen en gemixt door OMD zelf en laat een band horen op het toppunt van haar kunnen. OMD  is een band wiens DNA duidelijk aanwezig is in hedendaagse bands als The XX, Future Islands, CHVRCHES en LCD Soundsystem en op deze nieuwe plaat combineren ze hun volledig eigen sound feilloos met die van het heden en de toekomst. Dat belooft!

Inscriptions aux alertes de OMD

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE