Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MOSES SUMNEY

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  Cactus@Ryelandtzaal  -  BRUGGE

INFORMATION

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake , Beck en Erykah Badu , muziek mag schrijven met Solange Knowles en The Cinematic Orchestra en getipt wordt door Sufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear , dan zit je goed wat referenties betreft. Moses Sumney slaagde er in om zonder ...

Plus d'informations sur MOSES SUMNEY

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake, Beck en Erykah Badu, muziek mag schrijven met Solange Knowles en The Cinematic Orchestra en getipt wordt door Sufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear, dan zit je goed wat referenties betreft. Moses Sumney slaagde er in om zonder één officiële release een enorme buzz te creëren in zijn thuisstad LA. Met zijn soloperformances - meestal op gitaar, begeleid door beatbox- en percussieloops - combineert Moses DIY-electronica, fragiele folk en americana met de coolness van Amerikaanse urban en soul. Hoe dat klinkt? Als een combinatie van bovenstaande fans, met een unieke stem er bovenop. Single 'Seeds' en zijn eerste officiële EP ‘Lamentations’ zijn absolute pareltjes die je mond doen openvallen van verbazing.

Voor zijn eerste overtocht naar de andere kant van de grote plas koos Moses Sumney een beperkt aantal unieke locaties, zoals de Ryelandtzaal. We zijn er relatief zeker van dat dit de eerste en de laatste keer zal zijn dat je Sumney in dergelijke intieme setting aan het werk zal zien. Breaking waves!

"Voices like his don’t come around all that often." - Pitchfork
"'Seeds' doet ons denken aan D.M. Stith en Grizzly Bear denken, terwijl de Angeleno pure singer-songwriter-magie uit onze koptelefoon doet opwolken. Verslavend spul." - Humo

Inscriptions aux alertes de MOSES SUMNEY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE