Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MEURIS
CD-VOORSTELLING 'VIGILANT'

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Monza- en Noordkaapopperhoofd Stijn Meuris zit niet stil. Nadat hij de staat van de wereld ongenadig fileerde tijdens de succesvolle eindejaarsconference Tirade krijgen we nu met Vigilant opnieuw de muzikale Meuris op de planken. De stijl is anders, maar de thematiek blijft hetzelfde: Stijn kijkt ...

Plus d'informations sur MEURIS - CD-VOORSTELLING 'VIGILANT'

Monza- en Noordkaapopperhoofd Stijn Meuris zit niet stil. Nadat hij de staat van de wereld ongenadig fileerde tijdens de succesvolle eindejaarsconference Tirade krijgen we nu met Vigilant opnieuw de muzikale Meuris op de planken. De stijl is anders, maar de thematiek blijft hetzelfde: Stijn kijkt met zijn bijzonder kritische blik naar de wereld, en dat zal u geweten hebben. Eerste single Bimbo Van Het Jaar draait al weken in hoogste rotatie mee op de radio, en met Oud Links, In De Rij Voor Soep en Vagebond heeft Vigilant nog een hoop andere muzikale uppercuts in petto. Vigilant aait en bijt, bekijkt en becommentarieert, amuseert en doet ongemakkelijk schuifelen. Durft u het aan?

Inscriptions aux alertes de MEURIS - CD-VOORSTELLING 'VIGILANT'

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE