Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MEDICINE TRIBE PRESENTS NAHKO:
MY NAME IS BEAR

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

In thuisland Amerika is de multiculturele band Nahko and Medicine for the People al jaren succesvol. Met zowel Filipijns, Puerto Ricaans als indiaans bloed in de aderen is Nahko een echte man van de wereld. Geïnspireerd door Bob Dylan en Bright Eyes verliet hij op jonge leeftijd zijn ouderlijk ...

Plus d'informations sur MEDICINE TRIBE PRESENTS NAHKO: - MY NAME IS BEAR

In thuisland Amerika is de multiculturele band Nahko and Medicine for the People al jaren succesvol.

Met zowel Filipijns, Puerto Ricaans als indiaans bloed in de aderen is Nahko een echte man van de wereld. Geïnspireerd door Bob Dylan en Bright Eyes verliet hij op jonge leeftijd zijn ouderlijk huis in Portland om met zijn gitaar en verhalen over de wereld te trekken. Al snel sloten enkele gelijkgestemden bij hem aan en met deze groep muzikanten maakt hij een bijzondere mix van folkrock, world en hiphop met inspirerende teksten over persoonlijke, spirituele en sociale groei.

Na tours met artiesten als Michael Franti, Xavier Rudd en SOJA is het hoog tijd om het podium van Het Depot te beklimmen. Get ready for the vibe, tribe!

Inscriptions aux alertes de MEDICINE TRIBE PRESENTS NAHKO: - MY NAME IS BEAR

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE