Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

JUANA MOLINA

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Niemand maakt muziek die klinkt zoals de muziek van Juana Molina . Molina heeft een onmiskenbare eigen sound, die niet in een vakje te stoppen is. Ze neemt vertrouwde elementen - gitaren, drums, keyboards, haar stem - en manipuleert ze tot gepolijste juweeltjes. Ze gebruikt de instrumenten om ...

Plus d'informations sur JUANA MOLINA

Niemand maakt muziek die klinkt zoals de muziek van Juana Molina. Molina heeft een onmiskenbare eigen sound, die niet in een vakje te stoppen is. Ze neemt vertrouwde elementen - gitaren, drums, keyboards, haar stem - en manipuleert ze tot gepolijste juweeltjes. Ze gebruikt de instrumenten om gevoelens en sferen op te wekken. Haar gitaar maakt niet de geluiden die je verwacht, maar toch klinken ze op één of andere manier bekend. Haar liedjes vallen niet in de ritmes die we gewend zijn, maar toch zetten ze aan tot dansen.

Molina is een uiterst creatieve ziel. Toen ze 23 was, begon ze muziek te maken. Nu 51 jaar oud, met al zes platen op haar naam, brengt ze haar zevende album Halo uit. Ze bewandelt verder het pad dat ze dertig gelden ingeslagen is, maar gaat weer een stap verder. Halo is dus weer een absolute mijlpaal in haar muzikale evolutie, met haar stem als hoofdrolspeler.

"She’s on an evolutionary journey of her own devising” (muziekwebsite Pitchfork) “and pushes once more her eerie, hypnotic music to increasingly haunting heights” (Spin magazine).

Inscriptions aux alertes de JUANA MOLINA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE