Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ILLUMININE

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > Jarenlang knutselde de Leuvenaar Kevin Imbrechts in het geheim met soundscapes en gitaarnummers, onderandere ook in de studio van Het Depot. Met zijn debuut ' #1 ' trotseerde hij voor het eerst het daglicht. Illuminine omschrijven is geen ...

Plus d'informations sur ILLUMININE

< Seulement disponible en Néerlandais >

Jarenlang knutselde de Leuvenaar Kevin Imbrechts in het geheim met soundscapes en gitaarnummers, onderandere ook in de studio van Het Depot. Met zijn debuut '#1' trotseerde hij voor het eerst het daglicht.

Illuminine omschrijven is geen sinecure, maar vergelijkingen met de Erased Tapes-familie (Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen) zijn niet uit de lucht gegrepen. Een clash tussen ambient en neoklassiek, waarbij less is more de samenvatting is.

Amper twee jaar na '#1' verschijnt in het voorjaar van 2017 eindelijk nummer twee: #2. Imbrechts' tweede worp verbreedt het klankenspectrum van Illuminine met een meer dynamische feel en gastvocalen. Op 11 mei te ontdekken in Het Depot. 

Inscriptions aux alertes de ILLUMININE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE