Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

GOV'T MULE

Blues/CountryPop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Gov’t Mule is niet minder dan een monument onder gitaar- en bluesliefhebbers. De Amerikaanse jamband ontstond in 1994 als zijproject van Warren Haynes en Allen Woody (van de legendarische Allman Brothers Band), maar groeide de voorbije decennia uit tot een southernbluesfenomeen dat volledig op ...

Plus d'informations sur GOV'T MULE

Gov’t Mule is niet minder dan een monument onder gitaar- en bluesliefhebbers. De Amerikaanse jamband ontstond in 1994 als zijproject van Warren Haynes en Allen Woody (van de legendarische Allman Brothers Band), maar groeide de voorbije decennia uit tot een southernbluesfenomeen dat volledig op zichzelf staat. Vooral live is Gov’t Mule een belevenis: songs die op plaat enkele minuten duren waaieren live uit tot stormachtige jams van meer dan een kwartier, waarbij elk bandlid zijn plaats vindt en het spelplezier tot op de achterste rijen spat. Bij hun passage in De Roma brengen ze hun laatste plaat The Tel-Star Sessions mee, een verzameling demo’s die de band helemaal in het begin van hun carrière opnam in de Tel-Star Studios in Florida. Zoals Haynes het zelf zegt: “deze opnames geven perfect de rawness & excitement van de vroege Gov’t Mule-dagen weer”. Gov’t Mule terug naar hun scheurende roots, niet te missen!

Inscriptions aux alertes de GOV'T MULE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE