Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

FRANK VANDER LINDEN

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB  -  BRUGGE

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > Frank Vander linden , stichtend lid van De Mens , kan het ook alleen! Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn succesvolle solo-debuut “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal” ) en de bijhorende tournee. Zonder De ...

Plus d'informations sur FRANK VANDER LINDEN

< Seulement disponible en Néerlandais >

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen! Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn succesvolle solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijhorende tournee.
Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk speelt de hoofdrol.
De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.
Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Een nieuw, voldragen solo-album en een reeks intieme optredens. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Inscriptions aux alertes de FRANK VANDER LINDEN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE