Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DAAN: NADA

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Goed nieuws: Daan heeft een nieuwe plaat! De kiem van Nada ligt in de soundscapes die Daan maakte tijdens het draaien van de gelijknamige documentaire met Peter De Bruyne in Spanje. Samen met producer Stef Van Alsenoy werden alle opnames onder de loep genomen, uitvergroot, van tekst voorzien en tot ...

Plus d'informations sur DAAN: NADA

Goed nieuws: Daan heeft een nieuwe plaat! De kiem van Nada ligt in de soundscapes die Daan maakte tijdens het draaien van de gelijknamige documentaire met Peter De Bruyne in Spanje. Samen met producer Stef Van Alsenoy werden alle opnames onder de loep genomen, uitvergroot, van tekst voorzien en tot songs gekneed. Een onorthodoxe manier van werken die gek genoeg Daan’s meest ingetogen en organische plaat tot nu toe heeft opgeleverd. De tongue-in-cheek grandeur van Le Franc Belge ruimt plaats voor bluesy americana, film noir grooves en impressionistische instrumentals. Of wat je krijgt als je alle ballast overboord gooit. Geschreven zonder context, publiek, druk, zelfs niet bedoeld om aan anderen te laten horen, maar uiteindelijk nét iets te mooi om niet te delen.

Inscriptions aux alertes de DAAN: NADA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE