Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

CPEX

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

CPeX in het Rivierenhof is een terugkeer naar de roots. De legende wil immers dat Clement in dit park werd verwekt na een kampioenviering van de RAFC . Dat zou zijn gebeurd in de tribune van het openluchttheater, rechts bovenaan. Kort daarop vertrokken de jonge geliefden en de foetus voor een tijdje ...

Plus d'informations sur CPEX

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

CPeX in het Rivierenhof is een terugkeer naar de roots. De legende wil immers dat Clement in dit park werd verwekt na een kampioenviering van de RAFC. Dat zou zijn gebeurd in de tribune van het openluchttheater, rechts bovenaan. Kort daarop vertrokken de jonge geliefden en de foetus voor een tijdje naar Congo, en de rest is geschiedenis.

Clement zal op deze historische plek het beste van zichzelf geven: krachtig gezang, met betonijzer doorvlochten gitaarwerk en teksten die elke schuilhoek van de menselijke ziel doorgronden. En dat in de taal der talen: het Antwerps. Dit alles wordt verfraaid met het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

Voor één avond zal het OLT het centrum van de beschaving zijn. Olraaait!!!

Inscriptions aux alertes de CPEX

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE