Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BRIAN FALLON & THE HOWLING WEATHER
+ DAVE HAUSE

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Toen The Gaslight Anthem in 2015 hun “indefinite hiatus” aankondigde, lieten ze een hoop fans verweesd achter. Sinds 2007 was de band er als geen ander in geslaagd om de fans van punk, rock en Bruce Springsteen samen te brengen op geweldige platen als The ’59 Sound , Sink Or Swim , ...

Plus d'informations sur BRIAN FALLON & THE HOWLING WEATHER - + DAVE HAUSE

Toen The Gaslight Anthem in 2015 hun “indefinite hiatus” aankondigde, lieten ze een hoop fans verweesd achter. Sinds 2007 was de band er als geen ander in geslaagd om de fans van punk, rock en Bruce Springsteen samen te brengen op geweldige platen als The ’59 SoundSink Or SwimAmerican Slang en Get Hurt. Gelukkig is Gaslight Anthem-opperhoofd Brian Fallon er de man niet naar om de gitaar aan de haak te hangen. Naast z’n bekendste band was hij altijd al actief in projecten als  This Charming Man en The Horrible Crowes. Na The Gaslight Anthem volgden dan ook al snel het geweldige soloalbum Painkillers en een tournee met Brian Fallon & The Crowes. Ondertussen staat er een nieuw album gepland voor eind 2017 en komt Brian met z’n nieuwe band The Howling Weather naar De Roma om het exclusief aan jullie voor te stellen. Voorprogramma wordt verzorgd door de geweldige Dave Hause (The Loved Ones, The Falcon). Een onmisbare avond!

Inscriptions aux alertes de BRIAN FALLON & THE HOWLING WEATHER - + DAVE HAUSE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE