Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ABSYNTHE MINDED
JUNGLE EYES

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Het is van 2012 en het album As it ever was geleden dat Absynthe Minded nog nieuwe muziek uitbracht. Vandaag is het lange wachten eindelijk voorbij want met The Execution heeft Bert Ostyn een knaller van formaat geschreven! The Execution is de voorloper van het gloednieuw album Jungle Eyes dat de ...

Plus d'informations sur ABSYNTHE MINDED - JUNGLE EYES

Het is van 2012 en het album As it ever was geleden dat Absynthe Minded nog nieuwe muziek uitbracht. Vandaag is het lange wachten eindelijk voorbij want met The Execution heeft Bert Ostyn een knaller van formaat geschreven! The Execution is de voorloper van het gloednieuw album Jungle Eyes dat de band uitbrengt op 6 oktober! Over The Execution vertelt Bert Ostyn: “The Execution betreft een innerlijke tweestrijd die gaat over het al dan niet moeten kunnen incasseren. En de uitvoering van die tweestrijd, de beslechting, die is nooit gebeurd want het was klaarblijkelijk niet mogelijk. In de videoclip wekken drie jonge helden een oerkracht op die werkelijk de wereld verandert maar wordt tevens de vraag opgeworpen of dat wel mogelijk is.” Live bestaat de formatie van Absynthe Minded uit Bert Ostyn, Sergej Van Bouwel, Simon Segers, Toon Vlerick en Wouter Vlaeminck.

Inscriptions aux alertes de ABSYNTHE MINDED - JUNGLE EYES

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE