Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

FLAT EARTH SOCIETY & DAVID BOVÉE:
BOGGAMASTA

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

David Bovée was de FES-gitarist van het eerste uur, die na een viertal jaar de band verliet om volledig voor zijn Think of One te kunnen gaan, waarvoor hij in 2004 en 2007 bekroond werd met de BBC Radio 3 World Music Award. Voor hun veeltalige smeltkroesmuziek werkten ze samen met ...

Plus d'informations sur FLAT EARTH SOCIETY & DAVID BOVÉE: - BOGGAMASTA

David Bovée was de FES-gitarist van het eerste uur, die na een viertal jaar de band verliet om volledig voor zijn Think of One te kunnen gaan, waarvoor hij in 2004 en 2007 bekroond werd met de BBC Radio 3 World Music Award. Voor hun veeltalige smeltkroesmuziek werkten ze samen met keelzangeressen uit Groenland, Gnawa-muzikanten uit Marokko en Braziliaanse virtuozen. Na een vruchtbare samenwerking met Peter Vermeersch in het kader van Theater aan Zee in Oostende in 2013 (een ad hoc orkest en repertoire met 4 Gambiaanse muzikanten) kriebelde het om nog eens samen aan de slag te gaan. Ondertussen woont en werkt David in São Paulo (Brazilië) en kent de Maracutu, Frevo, Ciranda en Coco muziek door en door. Voor Boggamasta schrijven Vermeersch en Bovée samen een uitbundig repertoire, laten het woord Frevo feestelijk achter zich en brengen hun eigen directe, energieke en uitzinnige muziek: broeierig, met drive en groove en veel electro!

DAVID BOVÉE (GITAAR EN ZANG); BENJAMIN BOUTREUR (ALTSAX); PETER DELANNOYE (TROMBONE); BERLINDE DEMAN (TUBA); BART MARIS (TROMPET); MICHEL MAST (TENORSAX); THOMAS MAYADE (TROMPET); MARC MEEUWISSEN (TROMBONE); KRISTOF ROSEEUW (CONTRABAS EN VIOOL); AMEL SERRA GARCIA (PERCUSSIE); PETER VANDENBERGHE (KEYBOARD EN LAPTOP); BRUNO VANSINA (BARITONSAX EN FLUIT); TEUN VERBRUGGEN (DRUMS EN PERCUSSIE); PETER VERMEERSCH (TENORSAX EN ZANG); PIERRE VERVLOESEM (BASGITAAR)

Inscriptions aux alertes de FLAT EARTH SOCIETY & DAVID BOVÉE: - BOGGAMASTA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE