Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ALLEZ ALLEZ

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

De Brusselse funkband Allez Allez is terug van weggeweest, en dat zal Het Depot geweten hebben op 3 februari! Allez Allez zette zich in zijn beginjaren meer dan ooit op de muzikale kaart. Vele songs uit debuutalbum ‘ African Queen ’ (1981) en opvolger ‘ Promises’ (1982) ...

Plus d'informations sur ALLEZ ALLEZ

De Brusselse funkband Allez Allez is terug van weggeweest, en dat zal Het Depot geweten hebben op 3 februari!

Allez Allez zette zich in zijn beginjaren meer dan ooit op de muzikale kaart. Vele songs uit debuutalbum ‘African Queen’ (1981) en opvolger ‘Promises’ (1982) behoren vandaag tot de Belgische klassiekers. Na een uitverkochte show in het Brusselse Vorst Nationaal en een passage op Torhout/Werchter bleek een internationaal doorbraak niet veraf. Totdat de band ermee ophield.

Vorig jaar kwam de band terug samen voor een gastoptreden. Het optreden was een groot succes, zo groot zelfs dat de band anno 2017 besloot om terug te keren naar het podium. Allez Allez kreeg dan ook de lovende woorden van ‘comeback van het jaar’ en ‘klinken nog beter dan tevoren’ op hun conto.

Live zorgt het Brusselse gezelschap voor een mix van new wave, funk en Afrikaanse vibes. Coolheid verzekerd dus op deze COOL-avond!

Inscriptions aux alertes de ALLEZ ALLEZ

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE