Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

PUPY Y LOS QUE SON SON
FEAT. MAYITO,JOSÉ PEPITO GÓMEZ, ...

Musiques de France & Europe
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Pupy y los que Son Son feat. Mayito, José Pepito Gómez, Tania Pantoja y Pedro Calvo Na op jonge leeftijd als pianist en arrangeur te hebben gespeeld bij grote orkesten als Chapotín en Charangón van Elio Revé, richtte César de las Mercedes Pedroso ...

Plus d'informations sur PUPY Y LOS QUE SON SON - FEAT. MAYITO,JOSÉ PEPITO GÓMEZ, ...

Pupy y los que Son Son feat. Mayito, José Pepito Gómez, Tania Pantoja y Pedro Calvo

Na op jonge leeftijd als pianist en arrangeur te hebben gespeeld bij grote orkesten als Chapotín en Charangón van Elio Revé, richtte César de las Mercedes Pedroso Fernández, oftewel Pupy, in 1969 (hij was pas 23 jaar oud) samen met Juan Formell het nu legendarische Los Van Van op, waarvan hij een belangrijk deel van de nummers schreef. Met zijn composities, arrangementen en revolutionaire pianospel veranderde Pupy de koers van de salsa voorgoed. In 2001, na 32 jaar en een Grammy Award, vond César 'Pupy' Pedroso het tijd voor iets anders. Hij richtte een eigen orkest op, dat 'zijn' lijn van songo en timba doorzette: de complexe maar uiterst dansbare mix van salsa, jazz, pop en funk, met een bezetting van vier blazers, vier zangers, bas, drums, Afro-Cubaanse percussie, piano én keyboard. Zowel de timba als de (inmiddels meer dan 150) nummers van Pupy zijn inmiddels niet meer weg te denken van de Cubaanse radio en uit het dagelijks leven van de Cubanen: met Pupy y los que Son Son verwelkomen we een levende legende.

Inscriptions aux alertes de PUPY Y LOS QUE SON SON - FEAT. MAYITO

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE