Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LA VIE EST RIGUELLE
PARIS L'AMOUR

Musiques de France & Europe
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle. Het chansonprogramma, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens - naar zeggen van Riguelle ...

Plus d'informations sur LA VIE EST RIGUELLE - PARIS L'AMOUR

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle. Het chansonprogramma, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens - naar zeggen van Riguelle zelf - ‘oudere zus’ Jan Hautekiet, is inmiddels toe aan zijn derde seizoen. "Elke zaterdag, twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens", aldus Riguelle. Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek.

Paris l’amour, de nieuwe aflevering van La Vie Est Riguelle op de planken, neemt u mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door ‘Gay Paree’, waarbij uw vertrouwde gidsen zich gewillig laten bijstaan door Chris Peeters en Thierry Plas op allerhande gitaren, Gwen Cresens op accordeon en Sander Goethals op contrabas. Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Inscriptions aux alertes de LA VIE EST RIGUELLE - PARIS L'AMOUR

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE