Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LOLLIPOP BEACH FESTIVAL 2017

Musique électroniquePop-rock/FolkVariété internationale
Le à 16h00  -  EVENEMENTENSTRAND  -  KNOKKE - HEIST

INFORMATION

Algemeen informatie Op het festivalterrein zijn glas, blikjes, eigen drank, scherpe voorwerpen, spuitbussen (parfum, deodorant, e.d.), dieren, vuurtjes, drugs, wapens en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd verboden. De artiesten en de organisatoren, hun ...

Plus d'informations sur LOLLIPOP BEACH FESTIVAL 2017

Algemeen informatie
Op het festivalterrein zijn glas, blikjes, eigen drank, scherpe voorwerpen, spuitbussen (parfum, deodorant, e.d.), dieren, vuurtjes, drugs, wapens en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd verboden. De artiesten en de organisatoren, hun agenten en bedienden kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal, noch voor om het even welk gebeurtelijk ongeval. 

Parking
U kunt gratis parkeren op de parking van sporthal ‘De Laguna’ – Krommedijk 32 – 8300 Knokke-Heist. Vanaf hier volgt U de wegwijzers “Lollipop Beach Festival” Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt, wees dus tijdig is de boodschap. Er is een Kiss and Ride zone aanwezig recht voor het festival. 


Openingsuren
Het festivalterrein en de kassa gaan open om 15u30, de eerste Dj’s beginnen om 16u. De laatste beat is te horen om 4u00, de deuren sluiten om 4u15. 

Inscriptions aux alertes de LOLLIPOP BEACH FESTIVAL 2017

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE