Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ROCKY HORROR SHOW

Comédie musicale
Le à 20h30  -  LOTTO ARENA ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

Dat Deep Bridge, nog geen jaar oud, niet vies is van een uitdaging en graag producties met een ‘hoek af’ maakt, bleek al van bij de eerste shows. Het haalde dé bekendste cultmusical aller tijden terug naar Vlaanderen: Richard O’Briens ‘ Rocky Horror Show’ ! Vier ...

Plus d'informations sur ROCKY HORROR SHOW

Dat Deep Bridge, nog geen jaar oud, niet vies is van een uitdaging en graag producties met een ‘hoek af’ maakt, bleek al van bij de eerste shows. Het haalde dé bekendste cultmusical aller tijden terug naar Vlaanderen: Richard O’Briens ‘Rocky Horror Show’! Vier weken lang was Vlaanderen in de ban van deze gestoorde en interactieve publieksshow die bol staat van de absurditeit, netkousen en onvervalste rock-’n-roll. Vier weken lang ging het dak van De Shop in Antwerpen eraf. Deze productie, in een regie van Stany Crets, bleek meer dan ooit een hilarische en wilde rollercoaster die niemand snel zal vergeten.

Al tijdens deze eerste run schreeuwden de enthousiaste bezoekers om meer. En dat krijgen ze nu ook. De volledige cast trekt daarom op zaterdag 27 januari naar de Lotto Arena voor de Rocky Horror Show 2.0, bigger and éven better. Meer dan 3000 mensen registreerden zich al om als eerste een ticket te bemachtigen.

De obscene rollercoaster die ‘Rocky Horror Show’ heet, vertelt het (flinterdunne) verhaal van seutenkoppel Janet ‘Slet!’ Weiss en Brad ‘Asshole!’ Major die na autopech terechtkomen bij de manipulatieve travestiet-wetenschapper Dr. Frank-N-Furter, zijn bedenkelijke supercreatie Rocky, de mysterieuze bediende Riff Raff, wacko’s Magenta en Columbia, de rivaliserende Dr. Scott en een ziekelijke bende Transylvanians.

Eén ding is alvast zeker, het belooft alvast het zotste musicalfeest ooit te worden op zaterdag 27 januari!

Inscriptions aux alertes de ROCKY HORROR SHOW

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE