Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WOUTER DEPREZ & RUBEN FOCKETYN
BLOEMEN BIJEN & BORSTBOLLEN

Comédie
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

In de muzikale voorleesvoorstelling Bloemen, bijen & borstbollen vertelt Wouter Deprez over de borstkanker die zijn vrouw Marjan trof en de impact daarvan op hun gezin. Een aangrijpende en humoristische voorstelling die gaat over de liefde van Deprez voor zijn vrouw, kinderen, tuinieren en ...

Plus d'informations sur WOUTER DEPREZ & RUBEN FOCKETYN - BLOEMEN BIJEN & BORSTBOLLEN

In de muzikale voorleesvoorstelling Bloemen, bijen & borstbollen vertelt Wouter Deprez over de borstkanker die zijn vrouw Marjan trof en de impact daarvan op hun gezin. Een aangrijpende en humoristische voorstelling die gaat over de liefde van Deprez voor zijn vrouw, kinderen, tuinieren en bijen. Singer-songwriter Ruben Focketyn (Nevada Follow) zorgt voor de muzikale begeleiding.

“Deprez slaagt er moeiteloos in het juiste evenwicht te bewaren tussen de lach en de stilte, de humor en de ontroering” – De Morgen

 

Het begon als een gearrangeerd huwelijk, het groeide uit tot een amour fou.
De roes van compost. 
Obussen uit Diksmuide. 
Zwermende bijen en neukende hommels. 
Een toevluchtsoord vol groene avonturen. 
Zeker nu zij ziek is.

Inscriptions aux alertes de WOUTER DEPREZ & RUBEN FOCKETYN - BLOEMEN BIJEN & BORSTBOLLEN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE