Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MICHAEL VAN PEEL
Van Peel tot Evenaar

ComédieDébatOne man/woman show
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Reisverhaal (dia-avond) MICHAEL VAN PEEL Van Peel tot Evenaar Antwerpen-Dakar per Vespa _______________________ Stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis langs de kronkelpaden in zijn hoofd, van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de ...

Plus d'informations sur MICHAEL VAN PEEL - Van Peel tot Evenaar

Reisverhaal (dia-avond)
MICHAEL VAN PEEL
Van Peel tot Evenaar 
Antwerpen-Dakar per Vespa
_______________________

Stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis langs de kronkelpaden in zijn hoofd, van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara.

Een reisverhaal over de 10.000 km tussen Antwerpen en Dakar. Niet met een hi-tech rallywagen, maar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Ouderwets avontuur met oerdegelijke technologie. Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de interessantste. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en modderpistes in de brousse van Senegal. Zijn avonturen waren al te volgen via Facebook, P-Magazine en de Morgen. En nu voor het eerst als reisverhaal in het theater. Het bijhorend boek is beschikbaar.

Inscriptions aux alertes de MICHAEL VAN PEEL - Van Peel tot Evenaar

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE